Показать сообщение отдельно
Старый 07.02.2018, 11:59   #104
Petro

Petro

Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
Диаметр: 48мм

Цитата:
Сообщение от dgrgg Посмотреть сообщение
А если считал? А сотрудник, жертвуя своим анусом, недобросовестно относился к своим обязанностям. Раньше проносило, в этот раз нет, после прецедента и вздрючки. На вашем или другом отделении - не важно. Получают все, тщательней контролируют по камерам. Начинают делать как надо - получают соответствующую реакцию от клиента: "раньше было лучше" потому что получалось дешевле, а теперь мне мозги имеют. Вы все андоны и пр.

Касается еще и случаев где некоторым клиентам, в тех или иных обстоятельствах, позволялось немного больше чем положено
Вот.
____
Слухай сюдой.
Сайт гівнопошти.
https://novaposhta.ua/bolee_30_kg

Цитата:
Мішок поліпропіленовий

Розмір, см: 105 х 55

Пакування, яке застосовується для вантажу, що не може бути пошкоджений під впливом зовнішнього навантаження та не має виступаючих частин
Мій вантаж не може бути пошкоджений і не мав виступаючих частин.
Рекомендації - впопу
Далі
Цитата:
Бокс пластиковий*

Внутрішній розмір, см ДхШхВ: 73х53х37

Пластиковий контейнер з кришкою для крихких або габаритних відправлень, що складаються з одного і більше предметів, фактичною вагою до 75 кг або об’ємною вагою до 35 кг. Рекомендований для пересилання електроніки, аксесуарів, особистих речей, інструменту, запчастин та інших предметів, пакування яких не є достатнім для перевезення. Вартість ущільнювачів сплачується окремо.Вартість надання послуги: 30 грн
Габарити і вага дозволяють, а найголовніше вантаж може бути поміщений в нього миттєво
але ж ні, ми впираємось рогом і нав'язуємо
Цитата:
Дерев’яне обрешетування

Каркас з деревини, у який поміщається вантаж великих габаритів або вантаж, що має виступаючі частини або геометричні параметри, які сприяють його пошкодженню або пошкодженню інших вантажів.
Ціна: 220 грн / 1 м³
Яке мало того, що найдорожче, та ще і виготовити не встигаємо, в результаті чого, ціле підприємство простоює цілий день.
Цитата:
Ездят где? В чьей машине?
Конкретно в листопаді 2017 САТ, в січні 2018 4 підшипники загальною вагою 400 кг Делівері.

____

Цитата:
Я не вижу груз. Габариты (только не потолочные, а соответствующие этому весу). Состояние (черновое/строганное). Количество.
Чего вы ожидаете?
Ознакамливайтесь.
Ой, а хто це в нас казав, що будь-який вантаж вагою 54 кг - небезпечний за сукупністю геометричних параметрів? п 92 якщо щось

_____
Цитата:
Я вам больше скажу(с)
Местный деревообрабатывающий завод отправлял у нас и доску и брус, клееный\цельный. Требуя обрешетку, или делая ее сами.
Чтобы что? верно - сохранить целостность своего груза.
В отдельных случаях, была паллета.
Це вже їх проблеми. Вони вважають, що їх вантаж може бути пошкоджений - нехай хоч в сейфі його відпрасляють, який ви в свою чергу обриштуєте. Я тут до чого?
1 (1)