Показать сообщение отдельно
Старый 10.02.2018, 21:30   #32
Buzyan

Buzyan

Машина: Славута инж гбо-1БРС/техно-тюнинг
Длина: 64640мкм
Диаметр: 36мм
Отправить сообщение для Buzyan с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от Michurin Посмотреть сообщение
Та хоч десятого! Наведу вам цитату з журнала "За рулем", виділивши дуже суттєве:
"Несмотря на кажущуюся простоту, лампа — изделие сложное. Так, при сертификации образца цоколь проверяют по двадцати параметрам, а колбу с «начинкой» — по двадцати трем. Но потребителю важно другое. Он должен быть уверен, что купленная в магазине лампа будет светить «как надо» и обеспечит ему комфортную и безопасную езду. Для этого она обязана соответствовать эталону, предписанному Правилами ЕЭК ООН № 20.
На ваших "7покоління" десь зазначено, що вони сертифіковані і відповідають Правилами ЕЭК ООН № 20?
Тепер питання: чому замість галогенок ставлять ЛЕД? А, ви вже відповіли: "свет лучше чем на любых галогенках". Чим краще? Яскравіше? Так отож. Яскравість у контрольних точках має відповідати тим же Правилам ЕЭК ООН № 20 і якщо вона суттєво більша, то ви ці правила порушуєте і сліпите зустрічних і лише їх стриманість і вихованість забезпечує вам "ниодного фафа".
Як відомо, є галогенки підвищеної потужності типу «Филипс» 130/100W. У них теж нитки розжарення на потрібних місцях і фари теж можна відрегулювати на СТО на "правильність" світлорозподілу. Але чомусь їх використовувати на дорогах загального користування заборонено. Чому? Та по тій же причині - їх яскравість перевищує дозволену і вони сліплять не за рахунок неправильної світлотіньової границі, а за рахунок занадто високої яскравості. Але і в правильності всітлотіньового розподілу ЛЕД я теж дуже сумніваюсь: як не розміщуй світлодіоди на місці нитки розжарення, а все одно буде "не зовсім так", бо нитка розжарення має кут випромінювання 360 градусів, а світлодіоди? Поцікавтеся питанням "індикатриса випромінювання світлодіода", зрозумієте, про що я говорю. Тому, поки я не побачу реально підтвердженого напису на ЛЕД-лампі "відповідає Правилам ЕЭК ООН № 20", "сертифіковано", "дозволено для використання в штатній оптиці на дорогах загального користування", я маю право вважати всіх ЛЕД-самопальщиків егоїстами і гівнюками, які думають лише про себе і які хотіли ср..ть на оточуючих. Сподіваюсь, я пояснив дохідливо і аргументовано.
Покупал я филипсы и найт брекеры и каждую осень когда беру новый комплект они значительно лучше светят прошлогодних. Ни на одном галогеновом комплекте я не видел надписи что они лицензированые и соответствують
Цитата:
ЕЭК ООН № 20.
Наверно все халтуру гонять.,?????
По долгу службы езжу по стоошкам развожу масло общаюсь с водителями механиками мастерами слесарями. Достаточное колличество видел машин с лед лампами и решил себе заморочиться типа раз поставил и забыл. Но все так просто. Китайцы делают не лампы а шо попало. Шоб подобрать правильные лампы на свою Славутку я перепробовал пять комплектов заняло времени два с половиной месяца. И всеравно мои китаелампы не имеют никаких обозначений так шо никому не скажу какие у меня лампы. Давал мой продаван и говорил на попробуй еще эти. Подбор закончен. Катаюсь с ледами и получаю удовольствие. Светотеневая на ближнем есть намного шире площадь освещения. Дальний не прожектора светят как найт брекеры.
Всем желаю чтом вы хорошо видели дорогу пользовались правильным светом и меньше сварщиков вам навстречу.