Цитата:
Сообщение от Buzyan
Ой Рома. А нафиг в Европе лампы в фару если тама все дороги со столбами с освещением ночью? Там стоковые лампы маяк будут годные. А куда нам тут по нашим дорогам с европейскими лампочками ехать? Ездил я вам со стоком маяком не видно нихрена еду тихо и у каждого пешехода который норовит сигануть через дорогу есть уверенность что машина едет достаточно медленно и успеет и бабка с авоськами. Прям адреналин когда пешеход перед капотом появляется внезапно. Думаешь я от понтов начал заморачиваться чтоб свет был лучше?
|
Та розумію я все. Ясно, що не для понтів. Але ж зрозумійте і те, що я Денису писав: якщо лампа перевищує освітленість в точці В50L, то вона все ж таки сліпить зустрічного. Слово "сліпить" не обов'язково значить "ріже очі". Сліпить - значить знижує зустрічному видимість понад допустиму норму. І от ви свого пішохода побачили завдяки яскравому світлу, а зустрічний свого - ні, бо ви його засліпили і він вчасно "свого" не помітив. Аргумент? Повірте, в галузі автомобільної безпеки у цивілізованому світі все вивірено до дрібниць, враховано і умови освітлених міст, і неосвітлених ділянок... Тому будь-яка самодіяльність може зробити краще одному, але гірше іншим.
Вадим, я не встигаю за вашими правками "заднім числом". Я не знаю, хто такий "тест лаб", але я знаю, що "За рулем" користується висновками акредитованої організації:
http://ntcae.ru/ispitatelniy-centr