92.1ткм.
Передісторія: ще перед покупкою емгранда я начитався історій про слабке лкп і корозію під хромованими накладками на капоті/багажнику. Для чистої совісті я навіть проклеював накладки двустороннім скотчем
Цитата:
|
Сообщение от 10.09.2013
Мав час та натхнення проклеїти двустороннім скотчем хром-накладку на капоті
|
Але чуда не сталось, і десь так з минулої осені я почав помічати рижі потьоки з-під накладки після мийки.
Нижче будуть
кровь, кішки і расчлєньонка корозія та спроби її зупинити, тому людям зі слабкими нервами спойлери можна не відкривати

Минулими вихідними зняв накладку і побачив в принципі те що й очікувалось - від потоку зустрічного повітря накладка на долі міліметру вібрує і потроху вигризає ЛКП, що далі приводить до такого:
Подумавши як бути далі, вирішив що до маляра на фарбування капоту я завжди встигну, а поки можна спробувати побороти розвиток корозії своїми силами.
Після зачистки знежирив і вскрив антикорозійною сірою грунтовкою
Ну і власне як це все виглядає тепер в зборі
Колхоз? Можливо, але джерело корозії зачищене та захищене, чого й потрібно було досягти. Основне втручання лишилось під накладкою, хоч сліди грунтовки з-під неї звісно видно. Залишилось проклеїти під накладкою бронеплівкою, і зробити ревізію ЛКП під задньою хромованою накладкою.
Ну і як висновок - знаючи що лкп в китайців слабке місце, стараюсь за ним постійно дивитись. Поки бачу наступне - якщо є пошкодження до металу - з ним потрібно щось робити, бо буде активно розвиватись ржавчина. Звичайні коцки фарби до грунту далі не прогресують, і опративного втручання не вимагають.