Показать сообщение отдельно
Старый 28.07.2018, 13:23   #17
Coren

Машина: ЗАЗ 1102 "Таврия" 1,1 карб. 1994г.
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм

Все так.
Просто не тільки мене одного пошук заводить в це повідомлення. На будь-якому форумі не вітається розмноження тем, тож нехай краще буде кілька мегадовгих детальних, ніж надцять чергових коротких "не заводиться".
(було б краще, якби називали конкретніше, наприклад: глохне через кілька хвилин після запуску)
А ремінь мене вже дістав конкретно. Злітає в холодну погоду, або коли довго кручу стартером, або перегазую на перехресті. Я вже так наловчився його вправляти, що навіть сім'ю з машини не виганяю. Купив БРТ, якщо далі таке продовжиться, то...
До речі, коли мітки на шківах зсунуті на 90 градусів, то на підсосі можна їхати. Двигун троїть, але на 2 передачі навіть на гірку можна вибратися. Сам не знаю, як таке можливо, детонація, чи по принципу дизеля, але факт. Як тільки затроїла, стаю, відкриваю капот - тадам! мітки в протифазі.
Або прийшов до гаража, ключ в замок, кілька разів стартер натужно крутнув колінвал, а потім раптом так легко - жужужужужужу. Не завелась. Під капот - мітки роз'їхались. Ось вам і сабж.

Последний раз редактировалось Coren; 28.07.2018 в 13:30.
Coren вне форума   Ответить с цитированием