Показать сообщение отдельно
Старый 18.06.2008, 11:11   #1
Володимир

Володимир

Машина: Ford Fusion EU 1.25
Длина: 26600мкм
Диаметр: 39мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ
По умолчанию Лікуємо гудіння бензонасоса інжектора

Розбирався вчора чому на інжекторній славуті гудить бензонасос, на моє здивування між хомутом і бензонасосом таки стоїть товста прокладка з пористої м`якої резини. Відкрутив хомут бензонасоса і вирізав частину резини посередині залишивши по краях смужки шириною 1,5 см , закрутив назад бензонасос підложивши з боку кріплення до кузова між пластинами хомута широку шайбу товщиною 2 мм а з іншого боку в місці стискання країв хомута гайку, щоби хомут не стискав сильно бензонасос. Сів в машину, включив запалювання, результат ледь відчутний, гул бензонасоса все одно давить на вуха.

Відкручую паливний фільтр і залишаю його висячим, сідаю в машину і включаю запалення, шум (в смислі шум, чути як бензин через обратку тече в бак) бензонасоса є а от гулу який давив на вуха немає. Поки що викинув резинову прокладку з хомута і на її місце поставив прокладку з м`якого поролону товщиною до 1 см та аналогічно до бензонасоса підложив товсту шайбу та гайку, трохи шумніше ніж просто висячий фільтр, але на вуха вже не давить. Як самий бюджетний варіант лікування я думаю можна викинути верхню частину хомута фільтра, а на сам фільтр надіти кусок термоізолу (пористий поліетилен яким утеплюють труби опалення) підходящого діаметру при потребі можна його приклеїти до частини хомута щоби не бовтався. Як ідеальний варіант потрібно робити звуконепроникний корпус для насоса з фільтром і кріпити його до кузова з допомогою резинових подушок, типу як глушак.

При огляді замітив що завод економить і не ставить фільтра між баком і насосом, хоча в мануалі намальовано що має бути. Рекомендую в себе подивитись його наявність і поставити, а то бензонасос на не чищеному бензині довго не потяне.
Володимир вне форума   Ответить с цитированием