У 2011 придбав Gardena CST3518. Пиляв не дуже часто. Нещодавно розпилював надвоє дошку 40 мм з акації (щоб вийшло дві тонких), а самій дошці років з 20. Допиляти не вдалося, пила зупинилася, мотор крутить, а ланцюг на місці. Розібрав - ведуча зірочка зі сталі, ведена - пластмаса. От на ній майже половину зубів зчесало. Став цікавитися в Інтернеті. Якась фірма в Києві ремонтує, але електричну частину. Знайшов, що ведену зірочку можна придбати, але вона йде як одне з валом, двома підшипниками та гальмом. Найдешевше - 806 грн. на українському сайті Gardena (чесно пишуть, що виробник - Китай). Придбав, замінив, працює. А ту дошку, що не допиляв, уручну нічим не зміг узяти - як камінь. Ще є у мене не так давно придбана Sparky - шабельна пила. Пиляв пилочками з комплекту - досить швидко нагрівається редуктор, аж в руку пече. Замовив у Інтернетмагазині нові, чекаю. Може, мої вже затупилися. Але пила мені сподобалася. Про Gardena CST3518 пишуть, що знята з виробництва. Як поламалася, то спочатку думав придбати нову. Приглядався в Інтернетмагазинах. Але так, як відремонтував свою (ще і тижня немає), попиляю нею, побачу. Потрібно наточити ланцюги. І не пиляти більше таких дощок.