пришло и мне письмо, в котором они уже пишут, что это только их рекомендации...само собой дальше продолжаю переписку примерно в таком духе:
Внутри - текст:
Судячи з останньої вашої відповіді віявляється це тільки рекомендації з Вашої сторони, платити за обсяги газу приведені до стандартних. Жаль, що в квитанції писати рекомендації платити більше, ніж діючі тарифи, комусь взагалі спало на думку. Також Ви вкотре не можете показати методику приведення обсягів спожитого газу до стандартних умов для побутових споживачів, натомість приводите методику для комерційних.
1. Справедливо буде з моєї сторони попросити вас не давати мені незаконні рекомендації, тим паче, якщо це НЕ ваша вимога.
2. В мене нема і не може бути жодних мотивів платити Вам згідно незаконних рекомендацій, якщо тільки вони не в меншу сторону. Прошу більше не показувати в особистому кабінеті і в квитанціях рекомендації щодо оплати на основі невірних методик, я буду платити виключно згідно тарифів.
3. Також прошу перерахувати попередні показники оплати згідно діючих тарифів, так як у вас нема жодних підстав змушувати мене платити більше за спожитий газ керуючись тільки Вашими не зрозуміло звідки взятими рекомендаціями. (Ви досі не можете показати методику для поутових споживачів.)