Показать сообщение отдельно
Старый 28.02.2019, 10:13   #8
masster

masster

Машина: tavria,карб. Sandero Stepway 1.5D
Длина: 125890мкм
Диаметр: 42мм
Отправить сообщение для masster с помощью AIM

Цитата:
Сообщение от Тильберт Посмотреть сообщение
А обычная. Предвыборная агитация против действующего президента.
Высосанная из пальца зрадонька, дистилированная, квинтессенциальная.
Как раз для таких неокрепших умов, как ваш.

Я не против зрады на форуме, она отображает, в какой-то степени, тренды и чаяния населения. Но срать ею нужно в ветке "политика". Так тут заведено...
Це зловживання владою, а це кримінал. Політик -злочинець. Так що? Тепер про злочини політиків писати тільки в політику? А за злочини торгашів, тоді писати в купипродайку?? Так виходить? Нехай політики займаються політикою, тоді і ми будемо писати в "Політиці". Я так розумію.
Хтось ще вірить йому, а хтось вже розібрався в ньому. Так завжди буває. За його політичні справи, піду писати в політику. Наприклад за ...призначення там когось на посаду, за договір з кимось, угоду.
І де це написано, що про політику треба писати саме в політиці? Це що? Технічний розділ, куди людина приходить знайти якусь пораду по ремонту, і тому важливо, щоб там було мінімум "води" і максимум технічних відповідей. А тут Курилка. Хочу за баб, хочу за рибалку... Тоді давай всіг гнати в розділ про рибалку в "Хоббі"! Ну не маразм?
Здається мені, це все від страху перед владою, перед начальством. -Тихенько. Щоб ніхто не почув, йдіть подалі...
Можливо це якось може зашкодити форуму, я й це припускаю. Тоді напешіть. Можна в Л/С. Тоді без проблем, я не буду тут писати, і навіть поширювати це не стану тут.