Показать сообщение отдельно
Старый 07.03.2019, 20:40   #14
_basil_

_basil_

Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:
Сообщение от Ali Посмотреть сообщение
Відмовився від покупок оливкової олії в 5л металевих каністрах.
Вважаю, що це підробка.
1. Не може 1 л оливкової олії коштувати дешевше 150 грн (в 5 разів дорожче за соняшникову).
2. Оливкова олія (тієї якості, що написано на каністрі) в холодильнику має загущуватися. Цей ефект не спостерігається.
3. На каністрі вказано масову зольність продукту 0.8-0.9%. Олія з такими показниками в Італії вважається лікувальною, призначається тільки дітям і продається в аптеках.
Ну, як би, певні сумніви і у мене є. Але взяли на пробу ЕЛАІОЛАДО - в салатах сподобалось. Закінчується. Взяли рекомендований тут ОЛІМП. Ще не відкривали - не можу нічого сказати.
Якось є розуміння, що 1л за ~500грн має бути чимось набагато кращим, ніж 5л за 350грн.
Але це в усьому так. І знову ж таки "але" - кому і "Таврія" - машина... Питання прийнятного співвідношення ціни-якості. Брав колись на Розетці, здається, 0.33, або 0.5 за ~100грн - разючої відмінності з тією ЕЛАІОЛАДО не побачив. Також, чомусь хотілося б відчуття оливкового присмаку, а в тих, що брав раніше, такого не помічалось.
Скуштуємо. Ну і, можливо, в холодильнику випробуємо. Бо інших методів домашніх випробувань я не знаю.
_basil_ вне форума   Ответить с цитированием