Показать сообщение отдельно
Старый 27.06.2008, 22:20   #49
Grom_84
Гость

По умолчанию Re: Система динамічного надуву

останній на сьогодні (я все таки на роботі)

Я пишу тут не для того щоб випендритися чи розказати бездоказово яка у мене крута тавріЯ!!! Ця тема розповідає про мій довгий та тернистий шлях від занехаяного автомобільчика ЗАЗ 110217 до суперавтомобільчика ЗАЗ 110217 із встановленою системою динамічного надуву повітря...

А тепер найцікавіше - звіт про ходові випробовування:

Виїхав я на трасу і спробував розганятися із відкритим дроселем (обома = тапка в пол) і не отримав бажаного ефекту. Точніше навіть того який був раніше - вторинна камера перезбагачена, тому раніше розганявся веселіше. Коли я думав пригальмувати відпускаю педальку і тут... вистрелює = попало таке положення ДЗ при якому суміш виявилася оптимальною. 140 км/год і можна далі, але окружна навколо Броварів закінчилася, а попереду менти... Вийшов я на друге коло і вже не тиснув на повну, а старався відчути. Як я і прогнозував - передуває. спочатку треба давити сильніше, а потім поступово відпускати. 140 не межа, але далі лячно - машинку кидає. висновок для подальшого дослідження замінити амортизатори + занизити передок.
Що і було зроблено. занижав на задніх запорожських пружинах, відрізав 2 витки. в ході робіт по демонтажу порвав скобу правого передньбого гальма. Сілумін? зараз машинко стоїть в дворі після ДТП місцевого маштабу - без гальм паркувався, заїхав мамі на клумбу. Висновок ручник не гальмо, а гамно! Машинка тепер з амортизаторами і пиляними, але не прокачаними, дисковими гальмами. Передок опустився десь на 2-3 см. не багато, але менше і не варто - поїду на Десну з друзями.

думаю варто завести бортовик, але зараз халепа із фотоапаратом - помилка файла на помилці файлу їде і помилкою файлу поганяє... судячи з усього накрилась картка, тому фотки загинули.

З повагою Grom