Показать сообщение отдельно
Старый 10.11.2019, 21:37   #11
RABBS 2.0

RABBS 2.0

Длина: 23530мкм
Диаметр: 22мм

Цитата:
Сообщение от Rambo Посмотреть сообщение
Чому чуть що - одразу... А про інструкції в Біблії якраз і пишуть. То я наводжу приклад з вашої канонічної літератури. "Скрижалі" називаються. Там ще цікава історія з ними була. За одними джерелами - половину розбили. За іншими - повністю перші знищили. Потім по новому видавали.
До речі, я вам наводив приклад що-до християнського божества. Правда, то був мультик студії 420. Ну так, вони теж звідкись інформацію почерпнули. Ну, така справа. Ви можете однаково (не) повірити як мультику, так Біблії, так і іншим документам.
А що-до привата - то моя вільна трактовка цитати Воланда про те, що Бездомний не вірить в Бога. До речі, в кінці балу Воланд каже ще і про різні теорії, які варті одна другої.
воланд, скрижали, мультики.
из этого всего, только скрижали, похоже таки от Бога на прямую. так и на скрижалях немного написано было. только главное и никаких указаний на то что бы одни люди других угнетали под псевдорелигиозным предлогом, что мол, это воля Бога.
что собственно и есть, для меня, верный признак что и заповеди на скрижалях от Бога.