Показать сообщение отдельно
Старый 07.01.2020, 22:36   #9
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 40мм

У мене мати - гіпертонік і сердечниця з молодих років. Змогли стабілізувати стан лише після детального обстеження в Києві в інституті кардіології при НАН, зараз регулярно консультуємось в Житомирі у одного фахівця. Всі нормальні фахівці в галузі кардіології в один голос говорять одне й те ж - кардіологію і тиск категорично не можна лікувати вітчизняними препаратами! Якщо нема іншого виходу - будь ласка, але, якщо хочете мати результат - виключно препарати відомих імпортних виробників, куплені в надійних аптеках. До речі, "золотим стандартом" лікування гіпертонії зараз вважається Ноліпрел. Але призначати собі гіпотензивні і кардіологічні препарати досить ризиковано і нерозумно.
З.І. Бісопрололом з фото ТС мати теж колись лікувалась
З.І.З.І. Родич дружини колись працював на одній відомій фармацевтичній фірмі і казав,що зараз більшість сировини для вітчизняних ліків іде з Китаю. А знайомий власник аптеки взагалі розповідав страшні речі, свідками яких був сам, про те, як на вітчизняну фармкомпанію привозили імпортні компоненти, що потребують особливого низькотемпературного режиму, і вони кілька діб стояли на сонці літом при +30, поки їх розтаможували і оформляли. Коротше, я думаю, ніхто не тішить себе іллюзіями, що в загальному вітчизняному бардаку окремим оазисом порядку є фармакологія.

Последний раз редактировалось Michurin; 07.01.2020 в 22:44.
Michurin вне форума  
0 (0)