Цитата:
Сообщение от Michurin
А можна респіратор з клапаном, ffp2, ffp-3 після години-двох використання (сходив у магаз) вивісить на вулицю на просушку-провітрювання на днів пару і повторно використовувати? За пару днів вірус же гине?
|
Ахз, логіка-то в цій ідеї є, але, як на мене, якщо вже так експериментувати, то період "провітрювання" збільшити б хоч до тижня. Є певна статистика, на яких поверхнях скільки тримається зараза. Пейсали, що на картоні - добу, мідні поверхні - 4години, пластик та нержавійка - до 4 діб. Так що про пару днів я б таки не думав точно...
Були б вони в наявності в магазинах/аптеках і за нормальними цінами - взагалі б про таке не задумувався. А так тришарове гавно зараз по 15-25грн продають. Що в тих шарах - хз, не купляв. Трохи нашив з марлі з ватою, не думаю, що гірше. І замовив таких десяток
Замовляв з вертикальним швом, Спектр, здається, але вже скінчились. Запропонували такі.
Якщо раз на тиждень одній людині сходити по магазинах - сподіваюсь, для початку вистачить. А там мож таки влада роздуплиться й налагодить постачання. Респіратори потроху вже почали дешевшати. Три дні назад дешевше, ніж по 150 з клапаном не знаходилось взагалі.