Показать сообщение отдельно
Старый 25.04.2020, 22:28   #16
Yurasvs

Машина: Tesla model S 85, Таврия 1.3 инж.
Длина: 65880мкм
Диаметр: 35мм

Цитата:
Сообщение от vics13 Посмотреть сообщение
У моєму шкільному дитинстві взагалі не було ніяких карантинів. Усі були номінально здорові, а те шо у когось там соплі з температурою і кашлем - нікого не хвилювало.
Ну коли вже пневмонія чи ацький бронхіт тоді клали в лікарню де медсестра Паша Петрівна, яка ще на фронтах Другої Світової була медсестрою, шарашила протягом двох тижнів багаторазовим шприцем з тупою голкою пеніцілін у сраку через кожні три години. Після чого ти робився інвалідом і тягав обидві ноги і не міг сісти бо срака перетворювался у камінюку і тобі ще тиждень шарашили алоє і вітамінчики для приведення сраки у більш-менш початковий стан.
От пневмонии пенициллин самое то. Я заболел в армии, как раз во время командировки в Бобруйск. Положили в ихний гарнизонный госпиталь. Просвечивали рентгеном онлайн, то есть трубка светит, а врач наблюдает на флуоресцентном экране в реальном времени, да еще говорит "повернись так, повернись эдак"... Доза аццкая. Но ничего. Назначил пенициллин каждые 4 часа. Медсестра исправно исполняет, ночью будит, все как положено. Жопа побаливает, но не так чтобы прям катастрофически. Через 10 дней как огурчик. Вот это я понимаю эффективность лечения! А сейчас врачи на моих родителях эксперименты ставят, как на мышах. "Попробуйте это лекарство." "Не помогает? Ну тогда попробуйте это..."
1 (1)