Кароч покатався степами Запорізької області.
Дороги - хана. Від Поліг до Токмака - 40 км півтори години. Дорога - жопа.
А от від Токмака до Бердянська - це пісня. 50 хв і вдома.
Тільки дебілів - хана. Неначе відосік з аваріями на титрубі дивишся. Обганяти на копійці мене і фуру (моя швидкість 110 км/год ) в кінці підйому а потім терміново втискатися між мною і фурою - вершина дебілізма. Це добре шо я завчасно місце тому дебілу для відступу підготував. Автобус здоровенний пішов на обгін у закритому лівому повороті як потім виявилося фактично у лобову з фурою - придурок. Купу повчальних моментів виявляється помічаєш коли просто без напрягу собі їдеш.
А ще виявляється є культурні водії камазів, які каптять -70-80 км/год і показуть поворником коли можна їх обігнати. Велика їм шана.
А ще постійно здається що Славута на швидкості >100 ось-ось злетить. На таврі такого відчуття немає.
Цікаво, можна щось вигадати щоб регулювати зусилля на кермі в залежності від швидкості? Бо коли йдеш в обгоні 125 км і на рулі немає взягалі ніякого зусилля - стрьомно.
Вилізло по Славуті трохи пробем. Ліва шарова - тютю. Коли повертаєш кермо вправо почало щось рипіти у підвісці. Таки поміняю бензонасос і РТП. Бо коли третьою топчеш 80 починає інколи сіпатися ритмічно. Тавра 90 третьою іде і не пищить.