Після того як на Славуті поміняв розширювальний бачок почав десь спереду підтікати тосол. Подивлюся - неначе все сухо. Позавчора знизу заглянув - абсолютно все сухо. Але виявилося що капає із з-під хомута на шлангу що йде після крана на пічку. І так цікаво капає що по шлангочкам та ще десь там усе попадає точняк у лижу. Потім по лижі тече вперед і через отвір капає вже на землю. Дивна таки штука лижа у таврославутах. Що не впаде під капотом - обов"язково у лижу потрапить. Підтягнув хомут - все норма. По факту поміняв кран пічки який був насмерть заклинивший, і трос регулювальний який заіржавів повністю. Тепер усе працює належним чином.
Ще прогорів глушак. Думаю поміняю. Поїхав до нас на автобазарь - бариги остаточно знахабніли. За Босалівський глушак правлять 800 грн. На моє слушне зауваження що вони трохи перебирають з ціною один продаван мені каже що деталі.зп.уа відбивають у людей бажання ходити на базарь. Таки так, із 30% різницею у ціні на глушак на таврославуту нехай самі у себе купують.
Виникло запитання. На Славути на движку 1.3 піддон картера залізний штампований. Можна його замінити на алюмінієвий із ребрами, такий як на таврі моїй з движкою 1.2 стояв?