Зайшов сьогодні перед роботою до кухні...порожньо...треба щось думати...
Купив шмат свинячого стегна. Нарізав невеличкими шматочками приблизно 250 грамів, присолив поперчив. В трилітровій чугунній кострульці підсмажив на олії подрібнену цибулину, додав туди терту морквину, трохи воно потушкувалося. Заклав туди м'ясо і тушкував то все хвилин 10 перемішуючи на невеликому вогні.
Тим часоб були почищені шість картоплин і промито півсклянки пшона. В кострульку з тушкованим м'ясом закладається порізана кубиками картопля та заливається окропом...на малому вогні готується хвилин 25-30, не забуваєм посолить. Тоді всипаємо туди пшоно і готуєм ще хвилин п'ятнадцять. В кінці додаємо порубану петрушку.
Вийшов такий собі куліш...смакота...забувсь сфоткать
Полтавчани м'ясо та картоплю з пшоном готують окремо, вкінці перемішують.
Последний раз редактировалось romuald; 01.10.2020 в 16:31.
|