Показать сообщение отдельно
Старый 18.07.2008, 20:07   #8
Kritik

Kritik

Машина: Renault Megane Grandtour
Длина: 9080мкм
Диаметр: 36мм
Отправить сообщение для Kritik с помощью ICQ
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Славута 1.2s by Kritik

І так, вчора, нарешті прийшли мої нові газові амортизатори. Довго вагався на рахунок: чи брати газ, чи ні, але все ж таки взяв, і таки не пожалів.
Також було куплено 4 пружини на 2 насічки (жорсткіші), пильники, сайлент-блоки, опорна чашка заднього лівого амортизатора, підшипники передніх ступиць.
Вчора ввечері і сьогодні зранку проводилася установка цих всіх деталей на машину. Поміняли підшипники, і під час установки задніх пружин, їх було обрізано на 1 виток, передні обрізані на пів витка + викинув проставки з-під чашки.
Машина замітно опустилася, на скільки точно - не знаю, ще не міряв.
Також була замовлена і установлена нижня розпорка.
Було зроблено "мінусовий" розвал.
Сьогодні сашина проходила тест-драйв: відчуття - неймовірні, таке враження, шо сів в іншу машину, машина тримається дороги як вкопана, крени майже відсутні, в повороти входити - одне задоволення!!! Кароче дуже класно рулиться!!!
Єдиний мінус: треба наново вчитися паркуватися, там де раніше лугенько(з запасом) заїжжав бампером на бардюр, тепер впираюся в той самий бардюр...:P
Більше мінусів не помічено, одні плюси і положитєльні відчуття!!!
Не можу нарадуватися!!!

А вот і фотки:

Так раніше стояла чашка а стакані

А так вона піднялася після того як забрали проставку, відповідно машина опустилася.

Задній амортизатор

Коробка

Передній амортизатор

GAS POWER!!!!!!!!!!!!

Передня стойка в зборі

Нижня розпорка(фотка з нету, бо в ямі було темно, фотки робив з телефона, на якому нема вспишки). Але в мене така сама.

Kritik вне форума