Показать сообщение отдельно
Старый 17.03.2021, 11:02   #22
vics13

Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 40мм

У нас місто 12 квітня планують відключити від газу. На не визначений термін. Хотіли ще восени але під вибори нардепук наш пономарьов разом з бойком і опизижишниками типу "порішали" і перенесли на весну. Привід для відключення - заміна якоїсь заслонки на газопроводі високого тиску. але то тільки привід. Вони під шумок змушують власників приватних будинків, ТСББ і усіх інших споживачів природного газу узяти на утримання домові розподільчі мережі і заключити договори на обслуговування. Із квартири договір на обслуговування 180 грн, із приватного будинку - 360 грн. І доки усі такі угоди не підпишуть - місто до газу не підключають. Шантаж чистої води, який працівники міськгазу нашого навіть не приховують і прямо говорять.
Подібна ситуація була вже в Оріхові. Але я деталей не знаю. У нас ще восени люд понякупляв електроплиток, чайників. Спекулянти базарні ціни драли...... але тепер говорять про те що буде з електромережами і підстанціями якщо усі почнуть їсти готувати і воду гріти. Сам був свідком я ТП біля 9-типоверхівок влітку жахнула від перевантаження так, що мало не здалося.
Цей довбаний запоріжгаз зараз перейшов на шантаж як звичайну практику. Я влітку черговий раз відстоював право встановити роторний лічильник. Всього 5 років лічильнику. але під час повірки його визнали не придатним. І доки усі були на роботі вони приїхали, запломбували стояк, повісили об"яву що мені міняють лічильник. Таким чином все виглядало так що вони просто взяли у заручники мене і ще 4 квартири і винен у цьому саме я. Добре що у нас на стояку гарні сусіди і віднеслися до усого з розумінням.

Последний раз редактировалось vics13; 17.03.2021 в 11:05.
vics13 вне форума  
1 (1)