Цитата:
Сообщение от кук
І схоже- посуху часто?
|
Та ні, в мене завжди мінімум на 25% бак заповнений, він як на сухо працює то починає вити що в салоні під час їзди чути. Єдине що бензин в баку майже не міняється, коли під час заміни насоса трохи витекло у відро, то якийсь він трохи мутнуватий і не осідає. Думаю варто злити весь і залити свіжий.
Цитата:
Сообщение от soladko
Я видел такой коллектор. Печка трактора Берарус. Там если плохие воздушные фильтра то пиль огородная попадала и в моторчик. Полирните чем то, как в дрели напильником неровности устраните, новые щетки да и норм будет какое-то время. Тело коллектора еще ж есть. Проверьте или просто пропаяйте проводки которые к ламелям идут часто там рвется или плохой контакт. Я себе когда 2108 моторчик печки восстанавливал, то три дефекта нашел
|
Тіла нема, протерло до пластмаси, на фото видно.
Цитата:
Сообщение от кук
Звідки там пилюка? Це вже не жилець, але коли не часто працює, то ще протягне, правда, може і ноги протягнути хто зна коли...
Пайка не потрібна- нема потемнілих ламелей, значить всі контакти ламель-дріт обмоток в нормі. Та і паяти поверх нема резону, а колупати під загнуті хвостики- ацтой.
|
100%, це не легрозмінна деталь щоби колгоспити, куплю новий і забуду за нього на деякий час.