Показать сообщение отдельно
Старый 02.05.2021, 21:09   #2574
_basil_

_basil_

Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:
Сообщение от LegosX Посмотреть сообщение
Не просто "хибні" а дичайше "хибні"!
Хотя до недавнего времени я был почти таких же убеждений.
Для того чтобы ваши твердження для вас же самого разбились в пух и прах у вас уже есть все законные инструменты, но нужно несколько поднапрячь мозги, потратить время, почитать законы, повникать. Может это будет и не просто, выход из матрицы всегда не прост, но от открытий что вокруг происходит вы просто охренеете. Так что, возьмётесь за это?
Звісно, я розумію, що Вікіпедія - це не законодавство, але, чомусь, мені здається, що наведені дані відповідають дійсності. Я не проти, якщо Ви дасте посилання на законодавство, що суперечить цій статті

Цитата:
  • Перший рівень — це солідарна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, в якій усі кошти, що перераховуються підприємствами та застрахованими особами до Пенсійного фонду України, одразу ж виплачуються нинішнім пенсіонерам.
  • Другий рівень — накопичувальна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування. Передбачається, що вона буде введена в дію у 2012 році. Частина обов'язкових пенсійних відрахувань (до 7% від заробітної плати працівника) буде спрямована на персональні рахунки громадян.
_basil_ вне форума  
0 (0)