Показать сообщение отдельно
Старый 18.05.2021, 09:38   #6
OL_75
 
OL_75
 
Возраст: 49
Сообщений: 10,001
Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177870мкм
Диаметр: 44мм
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
До речі, якщо прохлопати світловий день для мангала, то завжди є план Б. Тупо відібрати куски від цибулі, просмажити на сковороді викладкою в 1 шар на великому вогні до формування кірки обертаючи лопаткою. Скинути в вок пересипаючи відібраною цибулею, додати 50-100мл води, дотушити на мінімальному вогні 40-50хв. В принципі я зараз так тільки і роблю гуляш. Мясо мариную без оцту єслі шо.
Просто жарю на сковороді в такому випадку.
__________________
RUS- ні
PEACE- да!
OL_75 вне форума  
0 (0)
Ответить с цитированием