Я зробив собі малий круг через редуктор, штуцер в середині близько 10мм, а шланги 16мм. Зимою норм, а влітку градусів на 8 вища температура. Радітор не забитий хоч і старий, звичайно може там декількаміліметровий шар бруду на трубках, хз. Мені не сподобалось, і я в шланг редуктору 2см 8мм шланга встромив, циркуляція стала більшою через радіатор і температура влітку по трассі близько 85, як і взимку. На зиму можна витягнути ту шлангочку, щоб знову бсльшим зробити мале коло. Для цього навіть зливати нічо не треба. Помпа лузар, радітору 15 років, хз чому 10мм заважає норм циреуляції при відкритому термосі. Термостат ат, відкриваєттся гарно, ланососхема на корпусному термостаті від лачетті. Зворотній шланг від редуктора до флейти підключений, тобто дуже близько до помпи ніж зазвичай, ну і підігрів колектору 8мм теж в мале коло входить, як і при стандартній схемі. Коли мив радітор з нього жодної смітини не вишло, просто кольорова вода була, і після миття нічого не змінилося, тому думаю що він таки чистий
Последний раз редактировалось soladko; 25.07.2021 в 15:09.
|