Показать сообщение отдельно
Старый 20.08.2021, 08:20   #3363
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
Якщо надлишкова смертність - це результат саме карантину і його наслідків, то ріст кількості смертей повинен різко збільшитись після початку жорсткого карантину, а пік смертності повинен припадати на його кінець. Це ж логічно. Але ж, це не так.
Ні, не логічно. Логічно плавний ріст і то не зразу. Що ми і спостерігаємо. Ніхто ж не ходив по хатах і не розстрілював. Система має пристойну еластичність. Люблю я таких як ви мамчиних аналітиків, котрі навіть в простих висновках лажають і просто "чули дзвін" та й повторюють
Цитата:
Я вже довів, з посиланням на дані і достовірні джерела. 380 не дорівнює 1480. Спробуйте і ви так, може, вам сподобається?
Нічого ви не довели, як і кожен банальний маніпулятор.
Я ваші "достовірні джерела" вже 100500 раз продебажив і відкоментував. Спробуйте нарешті подумати
Цитата:
Ні, не показує, все доволі рівно і прогнозовано в доковідні роки:2015-594 тис, 2016-584 тис, 2017-574 тис, 2018-587 тис, 2019-581 тис, 2020-616 тис!
Нічого доволі рівного і прогнозованого не спостерігаю. Тобто цілком вистачає медіанної/мін/макс для достовірного відображення
Цитата:
Є проста відповідь на це запитання: ковідних смертей насправді набагато більше, ніж потрапило в оф статистику, тобто, ті 800 теж ковідні, прямо чи опосередковано. Знаю, теж з ближнього оточення, як в піки захворюваності ковідні відділення в маленьких містах типу Прилук миттєво забиваються, старих людей просто перестають брати, бо немає місця, вони мруть дома і не потрапляють в статистику. А ще є села, туди швидка просто не їде. Туди ж інсульти і інфаркти за якими не приїхала швидка, бо перевантажена або не забрала в лікарню, бо нікуди. Або нікому лікувати, лікарі позвільнялись (знаю такі випадки) або самі похворіли на ковід.
Відповідь на це питання дійсно проста. Але це не ковід. Це той факт, що ковідофреніки таки задовбали народ і знищили медичну систему.

Последний раз редактировалось AndrewK; 20.08.2021 в 09:13.
AndrewK вне форума  
0 (0)