Цитата:
Сообщение от Снофру
Якщо надлишкова смертність - це результат саме карантину і його наслідків, то ріст кількості смертей повинен різко збільшитись після початку жорсткого карантину, а пік смертності повинен припадати на його кінець. Це ж логічно. Але ж, це не так.
|
Ні, не логічно. Логічно плавний ріст і то не зразу. Що ми і спостерігаємо. Ніхто ж не ходив по хатах і не розстрілював

. Система має пристойну еластичність. Люблю я таких як ви мамчиних аналітиків, котрі навіть в простих висновках лажають і просто "чули дзвін" та й повторюють
Цитата:
Сообщение от Снофру
Я вже довів, з посиланням на дані і достовірні джерела. 380 не дорівнює 1480. Спробуйте і ви так, може, вам сподобається?
|
Нічого ви не довели, як і кожен банальний маніпулятор.
Я ваші "достовірні джерела" вже 100500 раз продебажив і відкоментував. Спробуйте нарешті подумати
Цитата:
Сообщение от Снофру
Ні, не показує, все доволі рівно і прогнозовано в доковідні роки:2015-594 тис, 2016-584 тис, 2017-574 тис, 2018-587 тис, 2019-581 тис, 2020-616 тис!
|
Нічого доволі рівного і прогнозованого не спостерігаю. Тобто цілком вистачає медіанної/мін/макс для достовірного відображення
Цитата:
Сообщение от Снофру
Є проста відповідь на це запитання: ковідних смертей насправді набагато більше, ніж потрапило в оф статистику, тобто, ті 800 теж ковідні, прямо чи опосередковано. Знаю, теж з ближнього оточення, як в піки захворюваності ковідні відділення в маленьких містах типу Прилук миттєво забиваються, старих людей просто перестають брати, бо немає місця, вони мруть дома і не потрапляють в статистику. А ще є села, туди швидка просто не їде. Туди ж інсульти і інфаркти за якими не приїхала швидка, бо перевантажена або не забрала в лікарню, бо нікуди. Або нікому лікувати, лікарі позвільнялись (знаю такі випадки) або самі похворіли на ковід.
|
Відповідь на це питання дійсно проста. Але це не ковід. Це той факт, що ковідофреніки таки задовбали народ і знищили медичну систему.