10.11.2021, 13:05
|
|
♂
Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
|
Товариші юристи, медодичку принесли..
Цитата:
Ми з повагою ставимося до тих, хто не читав, а прогортав наше простирадло тексту одразу до висновків, тому ось коротко позиція ЄСПЛ:
Обов’язкова вакцинація — це втручання, однак таке втручання є виправданим і не є порушенням статті 8, якщо воно було законним, переслідувало легітимну мету та було необхідним в демократичному суспільстві.
Мінімальне обмеження людини у вигляді обов’язкової вакцинації за умови відсутності протипоказань є прийнятним. Це захист суспільного інтересу та прав інших громадян на життя.
Ну а висновок наш такий.
Думаю, ви погодитеся із тим, що співвідношення між приватним і громадським інтересом у діях конкретної людини значною мірою залежить від світогляду і цінностей цієї конкретної людини.
Якщо особисті принципи є для людини вищою цінністю, ніж громадське здоров’я, це потрібно прийняти, хоча це і суперечитиме нашим (вашим) цінностям. Розуміємо, це не беззаперечна теза, але все ж продовжимо її: у такому випадку громадськість має право (теж не беззаперечне) з метою захисту свого здоров’я/життя максимально відмежуватися від такої принципової людини, тобто заборонити користуватися громадським транспортом, закладами громадського харчування, іншими громадськими місцями. ЄСПЛ проти такої ідеї поки не висловлювався.
|
https://www.deadlawyers.org/obovyazk...ropeyskyi-sud/
|
1 (1)
|