Показать сообщение отдельно
Старый 11.11.2021, 21:57   #8
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 29мм

Цитата:
Сообщение от vics13 Посмотреть сообщение
Я не вірю офіційній статистиці. Одному Б-гу відомо що вони там за цифри малюють.
Я зрозумів, але, повторюсь, на якій підставі? Дані про народження і смерті- це цифри суворої звітності, ви, чи хтось інший, ловили Держстат на брехні стосовно цих параметрів? Чи це просто ваша внутрішня впевненість, ні на чому конкретному не грунтована?))) Ще я викладав дані про смертність в деяких топових країнах, вона чудово корелює одна з одною і з українською зокрема. То це як, всесвітня змова статистів?)))
Ще зрозумійте одну річ, що вся ця статистика має пірамідальну структуру, тобто, державна б'ється з сумою обласних, вони, в свою чергу, з сумами міських та сільських, помісячна смертність б'ється з річною і т.д.
Тобто, при великому бажанні, можна побудувати таку піраміду, в якій буде цифра померлих в кожному конкретному селі аж до конкретного прізвища померлого, яку легко перевірити.
Ви розумієте яка кількість незнайомих між собою людей на різних рівнях повинна бути в змові і нікому не проговоритись, щоб намалювати пірамідку за листопад ширшу на 60% від реальної?
А ще є статистика пенсійного фонду, банківських рахунків, субсидій, виплат на поховання... Все треба правити, підключаючи все більше і більше учасників змови. А ще, через три роки зміниться влада (я дуже сподіваюсь) і за всіма цими тисячами учасників можуть прийти...
Особисто в мене немає причин не довіряти оф ковідній статистиці та хоч на тій підставі, що дані чудово б'ються з моїми особистими суб'єктивними даними. З кількістю хворих серед знайомих (останній місяць і кінець 2020 року- масове явище, влітку одиничне), з випадками смерті серед знайомих, з заповненістю лікарень в Прилуках, Чернігові і в нас в Києві на Рижській, з віковою структурою померлих, а тепер ще і з тим, вакцинований померлий (поки що, немає ні одного), чи ні.
Снофру вне форума  
2 (2)