Показать сообщение отдельно
Старый 03.07.2022, 05:44   #282
masster

masster

Машина: tavria,карб. Sandero Stepway 1.5D
Длина: 125890мкм
Диаметр: 43мм
Отправить сообщение для masster с помощью AIM

Розібрав задні торм. барабани. Замінив резинки в правому торм. циліндрі. Прокачав. З середини промазав корпус, пружинки... пушсалом. На лівому колесі поміняв підшипники. (Здалося, що вони шумнуваті.Нічого це не змінило.) Мастило використав біле, те, що [COLOR="red"]синіє на сонці
Поміняв електробензонасос. 350гр. У нас на Салтівці чоловік переробляє з якихось вантажівок насоси під різний тиск. У мене є обратка, сказав що підійде на 0,8 бар. Спочатку поставив його під капот, не хотів морочитись. А міняв я його тому, що цей насос з обратним клапаном. А оскільки бензин гівно, то він кипить , як зупинишся, і завоздушує насос, і той перестає качати. Доводилося знімати трубку і підсмоктувати механічним насосом бензин у магістраль. Трохи забарився з надіванням трубки, і бенз вже стік з магістралі у бак... все заново, та і механічний насос треба возити + трубочку + баклажечку...
Так от з'ясувалося що бензин настільки гівно (окко) що кипить навіть у трубках під капотом, які стоять ДО бензонасоса, і тому обратний клапан не допомагає. Довелося таки помудрувати і поставити електробензонасос знизу біля бака, туди де й стояв старий. Цей насос більший, тому було це не просто. Робе, але чи вирішилося питання з кипінням бензина-ще не знаю.
Пишу рано, бо гавнюки гатили по місту. А зараз підозріло тихо. Виявляється що щось вибухало і в них посусідству. Певно частина їхніх ракет поламалась і попадала на голови гавнюків. В телеграм написали.

Последний раз редактировалось masster; 21.06.2025 в 17:27.
masster вне форума   Ответить с цитированием