Цей день настав! Ми купуємо Байрактаркомплект ГРМ!
І встановлюємо на автомобіль!))
Отже комплект Контітеч з помпою, плюс ремінь генератора Дайко - 2500грн. (Шукав і замовляв чз автопро, як з'ясувалося на луцькій фірмі з назвою Zet Aвто (cukaaa!))
5л концентрат Hepu - 750грн.
5л дисц вода - 40 грн.
Ролік ременя генератора, якийсь М Мареллі -310 грн. Взяв на місці, після того як з'ясувалося що підшипник шелестить і взагалі на ньому почало набивати канавку.
Робота 1300 грн.
Зі слів майстра на сто все доволі вчасно (ну як вчасно, планував все зробити ще після нового року,гг) , заглушка на помпі почала потіти антифризом, ну і ролик ременя генератора, хз скільки б ще протягнув...
Злитий антифриз був доволі чистий, але що воно і коли заливалося невідомо, тому під заміну.
Ще придбано фільтр повітряний Вікс - щось 330грн. Я чогось не купив його на ТО, а потім було не до того. Треба поставити.
Окремо хочу висловити подяку подяку компанії Сеат в особі мого Толедо, він же Толік), за те що з 24лютого кілька місяців без мене возив родину по різних безпечних місцях нашої країни. Надійність, міцність і місткість автомобіля на достойному рівні!
ЗИ. За той час сталася одна можна було б сказати курйозна, якби не війна поломка - перестала відкриватися кришка багажника! Знову? Знову!!)) Я вже писав що таке було і раніше, виходить з ладу мікрік на емблемі , яка одночасно є ручкою для відкриття багажника. Проблема загалом відома. І у звичайному житті можна якийсь час їздити без багажника, або відкриваючи його з середини склавши сидіння... Але не тоді коли війна, машина до верху забита речами, а відкривати багажник потрібно на кожному блокпосту...
Невідомі мені майстри з Полтавщини вирішили цю проблему радикально, втуливши у кнопку якийсь концевик з таза! Зі словами Та ми так сто раз робили!))
Пробіг 185590
Последний раз редактировалось OL_75; 20.07.2022 в 12:16.
|