Показать сообщение отдельно
Старый 05.09.2022, 19:27   #656
OL_75

OL_75

Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177890мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:
Сообщение от Tavrolet Посмотреть сообщение
В мене Тавр це сраковозка і посилки по поштам. Гольф 4 зручний, надійний, гарний в нього вигляд, салон не тарабанить і навіть за 200к пробігу не сильно зношується. На цій платформі побудовано багато авто окрім гольфа. Дивлюся авто на довгий строк і не хочу я колупати пороги. Гольфи добре збереглися, щоб я міг тішитися блискучим авто.

А брати гнилого Ланоса, тому що в нього китайський блютуз і він за 2100. Ну вибачте, для першого авто можливо. Зараз фарба, залізо і робота вилізе в 500 грошей по бідному. Це тільки пороги. Капот фарбували ж не просто так і лобове міняли. Мабуть ДТП було. Це я так, прикидаю на свій смак. Буквально дві зими і решето. Я не вірю в "класне" авто за 2100 у нас в країні. Це ціна хорошої Славути, дуже хорошої. З лінзами, до 100к пробігу і т.д. Все інше різного роду лахміття (Опелі, Форди, десятки, девя'тки, Матіз, Джилі, Чері, Мазди 90х)
Ви реально вірите в те що 20ти річні гольфи не гниють))) ? В пробіги 200тис за цей же час?)) . Вже п'яті гольфи згнили, не те що четверті.
Ну, кожному своє врешті. Як на мене це діч, як і Славута за 2100.
Но риночок рішає)