Цитата:
Сообщение от Tavrolet
Віра тут ні до чого, я бачив на власні очі. Шкоди, Гольфи на базі А4 з зовсім невеликими траблами, або тільки царапані.
Нормальний ланос теж буде до 4000  . Можно навіть до гадалки не ходити... Відкрив авторіа і за 3700 побачив на першій сторінці. Все рідне, газ бензин 1.5... масаж простати, лікує бородавки та варикоз... геморой лікувати не встигли встановити модуль
Так я ж не кидаюсь на все, що пропонують. Дивлюся. Зі своїм Тавром я навчився досатньо куди дивитися. Парили недавно Лансера 9. 2008 рік, пробіг 140К на спідометрі. Людина покидає країну спішно, тому ціна 3000. А як виявилося, це його ціна і є. Бо воно товчене, варене (так собі), і всеньке риженьке по куткам. Що там з пробігом невідомо. Капіталочка через роки, чи вже післязавтра.
У мене в місті офігезний Меган 2 універсал з Голандії продавався. Пробіг рідний по сервісній книзі був 180 наче. Він був за 5600.
|
Ну так якщо Ланос з "лікувальним ефектом" 3700, то Гольф 4 в такому стані 5000 , майже напевно без ГБО , бо тільки пригнано). На мій погляд не вартує воно того. За такі гроші вже є значно цікавіше варіанти.
Ну, якби можна пересіяти безліч варіантів в бюджеті 3500-4500, але це майже не реально в силу віку авто і неадекватності ціноутворення на цю модель.
Але машина повинна подобатися. Якщо так вирішили, хай вам пощастить!