Цитата:
Сообщение от Rambo
Я знаю. Якщо рахувати по тій табличці, то там все сходиться. Але, як писав вище колега https://forum.tavria.org.ua/showpost...68&postcount=7 про перерахунок вартості, вартість має бути трохи іншою. Я не знаю, звідки взяли ту вартість, що в тій таблиці. Послав запит на витяг про вартість ділянки. Чекаю.
|
Кожного року зазвичай вартість землі індексується на коефіцієнт 1.1, але були роки що індексації не було. Міг ще бути варіант, що в якийсь момент, ОТГ замовила повторну оцінку всієї землі, і там намалювали ціну на багато вищу ніж в первинних документах на землю. А може ще бути варіант, що в податковій не рознесена вартість земельної ділянки, і система її рахує по цьому пункту кодексу.
Цитата:
Ставки земельного податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких не проведено, встановлюються:
за земельні ділянки, розташовані за межами населених пунктів або в межах населених пунктів, – у розмірі не більше 5% від нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Автономній Республіці Крим або по області,
для сільськогосподарських угідь – не менше 0,3% та не більше 5% від нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Автономній Республіці Крим або по області,
для лісових земель – не більше 0,1% від нормативної грошової оцінки площі ріллі по Автономній Республіці Крим або по області.
|