Показать сообщение отдельно
Старый 15.12.2023, 16:16   #10
primuss

primuss

Машина: Таврия 1.2L(SPIRT+MPSZ)/Geely MK
Длина: 269110мкм
Диаметр: 45мм
Отправить сообщение для primuss с помощью ICQ

На фоні листочків подорожника, якими поспішно намагалися обкласти оператор Київстар, знайшов у себе старий пакет Лайф. Колись купив дуже давно, хотів на дачі спробувати, але покриття там не знайшлося, тож навіть не розпечатував.

Термін активації сплив ще 2 місяці тому. Позавчора запхав в телефона, і о диво - воно зареєструвалося в мережі. Після чтого вибрав пакет "потужний".

Але тут відбулося таке, після чого я завис і досі не можу розвиснути.

Перше. Виявляється, у лайф є поняття "регіон" - старий віджиток минулого десь років 10 назад. У цьому пакеті 40 гіг і 600 хвилин лише у деяких регіонах, а саме у

Цитата:
Пакет послуг (на 4 тижні/1 день) з наведеними умовами діють на території таких областей України: ...Дніпропетровська (Криворізький, Нікопольський, Новомосковський, Павлоградський, Синельниківський)
В Дніпрі дали лише 10 гіг інету і 200 хвилин.

Друге. Хоча написано, що вартість пакету - 100 грн, то лише якщо перенести номер від іншого оператора. Стандартна вартість - 165 грн за 4 тижні. Дурять.

Третє. Хоча у мене гола сімка з можливістю вибрати лише три пакети - Просто лайф, Вільний лайф та Смарт лайф - оператор зразу ж підсунув пакет "Потужний".

Четверте. Поповнив на 120 грн, а після підключення пакету зняло лише 50, типу якась акція, чи шо? І типу наступного місяця повинно зняти 100, але 100 - то ж тільки коли перенесено номер?

Роблю висновок, що "еффектівные менеджеры" Лайфу вже такого там накрутили, що і самі не розуміють, як то воно все повинно працювати.

Але два дні пересидів на лайфовському інтернеті, і на тому спасибі. Як тільки закінчаться гроші на рахунку - картка піде туди, де їй і місце - у помийне відро.