Зайнятий фарбуванням корпусів стійок.
Задні пофарбовані. Грунт, фарба, лак.
Передні. Замочив у оцті з лимонкою. Пачка на 0,5л. Відїло добре. Разом з фарбою. Витягнув. Промив. Почистив щіткою, знов промив з милом. Висохли. Промазав ортофосфорною. Промив, промив з миючим. Потім розчином харчової соди. Виявилось, що у передніх стійок, повно порожнин, щілин, куди потрапила кислота. Довелось брати шприц і прискати туди розчин соди, для нейтралізації. Все це супроводжувалось видуванням з відти розчинів, компресором, відключенням світла і т. і. .
Промив декілька разів, вичістив щіткою, прожарив пальником, щоб висушити. Під час обжигу-сушки, було чути сморід кислоти, можливо вона таки не вся нейтролізувалась десь у щілинах.
Обезжирив. Спочатку трошки, в районі щілин бризнув акриловим грунтом, бо епоксидний грунт не дружить з кислотою. Потім два шари епоксидного грунта, один акрилового (епокс. Скінчився) три шари фарби, два шари лаку. Все це з міжслойними сушками.
Вгатив я на це два дні по 12 годин.і це ще не все, бо щілини хочу пробризнути антикором для порожнин а потім їх герметизувати герметом.
Якби я знав про ці порожнини, то мабуть і не брався б за це. А бросати на пів дороги, якось жалко. Треба доробити по людськи. І потім, корпус це постійна річь, середину можна міняти, хочь тими ж катриджами.
Коли щось робиш, менше думаєш про погане, а це вже добре.
Фото, після кислоти, проблемні щілини, після грунту.