Показать сообщение отдельно
Старый 26.11.2025, 15:18   #5
Рыжая

Рыжая

Машина: Nissan Qashqai`08, 1,6. Була Таврія'03 1,3L
Длина: 7510мкм
Диаметр: 34мм

Дякую Гугл виправила.
Щодо свічок, я теж таке читала, але я не планую тут крутити свічки сама (бо там прямого доступу нема, треба колектор знімати, якісь рагулі робили чи що), а на СТО вже розберуться.

Ще трохи вкурвлює доступ через сраку до салонного фільтра (типу всі мають страждати), але раз на 5 тис, думаю, можна постраждати
І треба замінити дампочку у багажнику (дивина, що там кнопки вимкненнч нема, типу кришка відкрита - світиться, закрита, хз що).
Ще й перестала кнопка з боку водія працювали, що відкриває переднє пасажирське вікно, але то потім буду розбиратися, скоріш за все контакти заклякли, навесні буду перевлеювати підлокітники - подивлюся.

Коли сіла після Таврюхи і побачила купу кнопочок, то відчула сбе пілотом після кукурузника на Боїнгу Але потроху розбираюсь.

Пильні сусіди спочатку вирішили, що хтось лівий паркується на "моєму" місці, бо Таврюха там 15 років стояла незмінно, так смішно було. Ну і всі сказали, що булуть сумувати за звуком взлітаючого літака, бо коли Таврія заводилася - ні з чим не сплатаєш)) а тут чік і всьо)
Таврюха

Последний раз редактировалось Рыжая; 26.11.2025 в 15:30.
Рыжая вне форума   Ответить с цитированием