Давно не писав..
За цей час машина прокатала нас в Крим.
Дорога туди була не з приємних, жара сильна, в салоні було під 40 градусів в 19.00, мотор був на грані закипанія ( наскільки я поняв, то це підклинювати почав термостат ), але так як ми їхали дуже загружені, то швидше 90 кмч я не розганявся, і температура держалась в зеленій зоні 8)
Їзда на таврії, з 4 телами в салоні, повним багажніком, і ще й багажніком на криші не з приємних, машину дуже кидає від вітру, від фур, від неровностей дороги

, але їхали, заїхали, покатались і приїхали.
По дорозі додому перегріву не було, не було навіть намьоку на перегрів.. видать термостат заклинив у відкритому положенні :?
В Криму, із-за того що проворонив заправку газову, прийшлось проїхати 100 км на бензі, і що інтересно

вона на бензі ще їздить і навіть холостий не пропав :P
Із проблем: оцей перегрів непонятний, який більше не повторюється, пропадала маса на передньому лівому поворотніку (зразу в дорозі і пофіксив) і появилось якесь дзеленчання в вихлопній під машиною, на оборотах нижче 900 і вище 3500, поки що не напрягає, але треба буде розібратись, а ще почала цокотіти петля лівих дверей

розтряс по кримських дорогах, з трудом робить задній дворнік (єлє-єлє двигається, а то і зовсім застрягає) поки що інцедент не понятний, буду розбиратись...
Вод..
Тепер фінансовий репорт за серпень:
Середній разход газу: 8.28л (може і більше трохи, бо ж 100-130 км проїхав на бензі, це все перегруз і парус на криші у вигляді багажніка із сумками

)
Всього потрачено денежек: 1362 грн
Із їх на газ: 1177 грн
На бензин: 110 грн (залив з запасом, ще літрів з 10 в баку болтається)
Проїхав за місяць: ~3344км
Ціна одного кілометра: 33 коп (тут враховано затрати тільки на газ)