Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Стоковый бензона
ось був у мене пекарь. нічо качав. (я скумбрину брав із ним). І все б нічо, якби не соплі... Паааміняв я пракладки (а там окрім 1см пластикової стояло ще зо три штуки явно самопал -ДДУУББООВВІІ). Вах! Дасморк прапав! а через день вирвало шток... Римкоплект на 2!!! дні поправив справу - далі те саме. Я розумію,що трішки промазав з товщиною прокладок, ну, десь на півміліметра..Але щоб такі наслідки!!!
І ось я надибав старий БН від колишньої Жиги, зняв перед прощанням. РАЗБІРЬОМ! :twisted:
1. Шток довший на 2 мм
2. шток законопачений в тарілках через якісь пракладки з металевими швайбами. добре завальцовано!
3. плужина мнякша(субьєктивно)
4. на шток між плужиною та корпом надіто гумовий запобіжник, який НЕ дає бензу входу в двигун. а для цього є спецдюрочка в нижньому конусі, через яку бенз стікає назовні в разі прориву мембрани(сохраним масло для потомков!) :o
5. важиль ручної підкачки ЯВНО краще зроблено(в плані вісь-важіль, мо не буде соплів?)
6 вухи корпа тонші за пекаря, але рівні і гладенькі (стояв на Жизі 10?11?років)
НАЧНЕМО!
низ - старий БН. Як писалось десь тут, круттячи колесо,добиваюсь найбільшого виходу штока з двигуна і підбираю прокладки так, шоп вставлена на місце мимбрана була трішки нижче країв корпа, але нікуди не впиралась :oops: ). Ага, нічого підбирать не треба - велика пластикова проставка і дві тонкі поронітові по бокам! провіряїм обертанням колесса - входить і виходить в межах розумного. харашо... Ну, а верх приутюжим пекаровський - там клапанці нічо собі.
ставим, качаїм, заводим, їдем.
Сказати, що скумбрину не впізнати - значить нічого не сказати... вона почала ЗАВОДИТИСЬ! а до цього тре було маслать довго й нудно, пака підкача... причому на ПОВНОМУ закритті дросселя і з труби йшов дим шо з Кувейту в 91му - синій-синій(після 10 сек ревіння дроссель назад і все в порядку, робить, наче так і нада)... провірям на 130 - проїхав80 кеме - вродь нічо, але на 5й можна з 90 рвонуть на 110 в обгін (раніш такого за нами не помічалось - і на 4й тупили :oops: , а тут :shock: ..).
тапер задумався обо всьом єтом - тре шукать двойну мимбрану, тоже десь на старих БН бачив.
але ЕБН - се теж хвішка, свояк радив ставити із жужжика, поролельно до штатного(він собе так на іншомарках рабив), наддо поськати девайс.
ЗІ. Хлопці! Я після копійки боюсь на скумбрині їздить - підозріло вона мені подобаїцця! Скумбрія-Новва кручче всіх!
|