Показать сообщение отдельно
Старый 20.10.2008, 19:05   #26
boris_lvov
Гость
 
Сообщений: n/a
По умолчанию Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Цитата:
Сообщение от Kropa
Пропоную в темі писати про чорне-біле у Львові, бо дуже важко щось найти набагато зручніше коли все в одній темі.

І відразу по темі потрібна рихтовка покраска у Львові. Хто де робив, де є біла рихтовка/покраска, бажано щоб все разом.
Приглядаюсь до сервісу на некрасова, вроді непогано роблять, але друть купу грошей.
Привіт всім я на рахунок "чорно-білого" тепер про чорне -
1. Пукало Василь Васильович з гарантійної служби ВАТ "Галичина Авто" - ПОВНИЙ МУДАК !!! я дуже багато спілкуюсь з людьми, але таких МУДАКІВ зустріти джуе важко.
2. Сервісні інженери ВАТ "Галичина - ЛОСІ ПЕДАЛЬНІ- на бачок абсорбера ВОНО СКАЗАЛО "КОРОБОЧКА З ДВОМА ШТУЦЕРАМИ АЛЕ ДЕ В НІЙ КРАНІК ?" :shock:
3. Тепер про проблему, нова машина тавробудка з дриглом 1.3 їду собі їду , як йобне, думав хтось в дупі сидить, але нікого небуло, через деякий час замітив бензобак дуже зменшився в об"ємі, одним словом - немає вентиляції бензобаку, бідний той заправщик на Укрнафті в якого моя тавробудка плюнула бензином з баку коли він забирав пістолет, поїхав я на сервіс там де брали машину - її зняли з гарантійки!!! тому- що я зробив аникорозійку днища не в них, хоча менеджер салону мене переконував що коли не ставити підкрилок- то все буде гуд, тільки мовільом промазати і все. ЦІ МУДАКИ СЬОГОДНІ ЦІЛИЙ ДЕНЬ КРУТИЛИ ТАВРОБУДУ, ЗНАЙШЛИ ЩО ПАТРУБКИ ВЕНТИЛЯЦІЇ ПЕРЕГНУТІ, АЛЕ ЗАМІНИТИ БЕНЗОБАК І ПАТРУБКИ НЕ ВДАЛОСЯ ЗАВДЯКИ ПУКАЛО ВАСИЛЮ ВАСИЛЬОВИЧУ - НАЧ. ГАРАНТ. ВІДДІЛУ В ЗВЯЗКУ З ТИМ ЩО ДНИЩЕ МАШИНИ ОБОБЛЯЛИ НЕ ВОНИ (ГАЛИЧИНА АВТО ДУЖЕ ХЕРОВО РОБИТЬ АНИКОРКУ)- ВОНО ЗНЯЛО КУЗОВ З ГАРАНТІЇ А МЕНЕДЖЕР ЯКИЙ МЕНЕ ЗАПЕВНЯВ ЩО ВСЕ ГУД- ДІСТАВ ХОРОШОГО ТЯГЛА. Ось така ЧОРНА історія сталась в мене. Тому робіть свої висновки. :!:
  Ответить с цитированием