Re: Re: Антон (Киев, в районе Столичного шоссе
Перед тим, як поїхати до Антона, вивчала на форумі обговорення про інших майстрів. У Київі найчастіше говорять про Андрія, потім Антон і Саша та Валера.
Вообчем, я вирішила їхати до Антона... і не помилилась (бо деякий досвід спілкування з деякими майстрами з тих що назвала вже маю, хотіла щоб подивився новий майстер, бо попереднім,на великий жаль, не дуже задоволена).
Що зробили:
- заміна необхідних запчастин по охолодження (кипіла)
- резонатор, штани, кронштейн штанів та бокової подушки
- після того як у Рівному мені настроїли карбюратор і випадково загубили у відсіку там де пічка гумова прокладку, через що корпус так закрутили гайками, що він деформувався, прийшлось розвинчувати і збирати конструкцію знову. З втручанням вогню для пом`якшення пазиків на кришці
- на прохання замінити лампочку "Стопів" (бо не доходили руки), виявилось що задня права фара взагалі перестала жити, бо клеми (наче так це називається) поіржавіли. І все зайняло не 5-ть хвилин, як думалось, а півгодини
Описувати роботу важкувато, бо знов таки не знаю всіх термінів.
Підсумок такий:
1 приїзд: матеріали 70,00, робота 70,00 (робили систему охолодження та огляд машини на підйомнику)
2 приїзд: матеріали 400,00 робота 240,00 (все інше)
Я дуже задоволена.
Велика подяка за відношення і спілкування, поради і велику охайність в роботі.
Щодо того, що треба іноді чекати, то на своєму досвіді переконалась, що це через несподіваность і непередбачуванність того обсягу, який може раптово зясуватись. А Антон не з тих майстрів, що залишить проблему, якщо він її побачив.
Майстер, якого хочеться рекомендувати далі.
|