Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
чорні свічки це може буть перелив, або пізне запалення, або погана компресія / закидання маслом. Кожна з цих штук зменшує ккд мотора. У мене 10 на 100 виходило в спорт режимі з 2х переливом ПН. Тобто відповідь 12,5 це таки багато.
Перевір чи краще їде мафинко, якщо підкрутити трамблер в + на 1-2 поділки. Так вже сталося, що синхронність у мемзівських валів не завжди відповідає шкалі. При розгоні з 40 км/год на 4 передачі тапку в підлогу не повинно бути детонації. Якщо їде, то пощастило було запізнене запалення = - 1-2 л/100км по місту.
Перевір термостат. Якщо двигун недогрівається ти також палих зайвий бензин.
Перевір підсмоктування між карбом, коллектором і двиглом. Якщо смокче то буде збіднена суміш - машинко не їде = газуєш, ллєш лишне свічки чорні, витрата шалена. Перевіряється димом від цигарки або що біля працюючого двигуна - цівочка диму має підніматися рівно майже без відшилень. підсмоктування чи викиди = погано.
Перевір компресію, якщо впала = теж палиш зайвий бензин. Заодно масло глянь в двиглі та коробці. У мене після заміни в коробці зникли зайві шуми і взагалі краще їде. Можливо на заводі з"єкономили.
Ремкоплект в першу чергу резинки. Жиклери без необхідності не чіпай, проте продуй і прочисть сірником и зубочисткою. ожеш поставити більший повітряний в першу камеру.
Відписуйся. Повір зробити машинку економною значно важче ніж форсануть. Я вже 3 роки цим займаюсь.
|