Цитата:
|
Сообщение от SNAKE
возможно все :-) напиши, какая аккустика
|
Спробую розяснити доступніше:
1)в машині стоїть магнітофон рідний, УРАЛ
2)хочу міняти на магітофон піонер, виробництва 1996 р. касетник, 4*40ват
3)на зад купив колонки 10 діаметер 2 полоси на радіоринку, фірма "лєва" поставив в штатні місця, усилив штатну пластикову с тойку знизу будівельною сіткою з клеєм -рівень якості звуку 4/10
4) спереду в кік панелі (сподіваюся кік панелі- це в ногах, тобто внутрішня сторона під крилом) поставив помоєму 12 діаметр. Колонки взяв в знайомого, валялися в нього в гаражі, однополосні.
5)до них запаралелив піщалки, поставив, в бокові вітрообдуви, просверливши в них отвори діаметром в колонку і приклеїв їх (доречі досить непогано,я кщо немаєш охото виготовляти подіуми) ефект і якість звуку пищалок 5/10. Пищалки купив на рнадіобазарі за 10 грн 2 штуки 2 роки тому, Здається мені вони досить не погані, на пищалках присутній якись конденсатор. Можливо це і є воно???
5) це все зєднано класичними силовими проводками (це хочу замінити на акустичні)
Це все моя система, назвем її або бюджетною або фермерською.
Чому вона саме така: бо стоїть в таврії, хочу на ній поексперементувати, набратися досвіду за невеликі гроші щоб в майбутньому ставити норм аудіосистему в іншу машину.
от мені до неї тре поставити кросовер.