Re: Re: Re: Захист від перевищення швидкості
Андрей Олегович. Гаразд. Поясню чому не вважаю себе "жлобом". Їхав на Різдво з дитиною та дружиною до батьків. Їхали РЕАЛЬНО 60-70 км/год всю дорогу (110 км), тому що дороги не ах, та й це перша моя зима за кермом. Відстань не така вже й велика, але хто їздив у "Славуті" зимою, знає яка там пічка. Отже змерзли ДІЙСНО і дружина і малий (1р1м). Коли до дому лишилось 10 км, дорога пішла краща, розчищена. Отже я вирішив трохи прижати ("аж" до 81 км/год). Таблички населеного пункту не помітив, тим більше, що 3 роки тому її перемістили ближче, як пояснив гаїшник у звязку з тим, що багато людей переселились на дачі. Але ж останньому йолопові зрозуміло, що зимою, та ще й 5.01 нікого там не буде. Все це намагався пояснити гаїшнику. Та виявляється він а також Андрей Олегович вважають мене злісним порушником, виявляється в даній ситуації не можна було обмежетись усним попередженням з огляду на обставини. Ви хочете сказати, що наша ДПС біла і пухнаста, нікого не розводить, а от ти, такий-сякий жлоб хочеш образити ні в чому не повинну людину. Думаю Ви не праві. До речі, якби віз вагітну дружину в лікарню і перевищив швидкість, повинен був би платии чи ні, як по Вашому? Вибачте за емоційність.
|