Показать сообщение отдельно
Старый 23.01.2009, 10:29   #25
DjaRul
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Захист від перевищення ш

Отже по-порядку. Щодо сертифікату, таки не просив, дійсно. Але десь на форумі вичитав, що згідно закону про метрологію, забороняється використання для вимірювання приладів, похибка яких невідома. Сумніваюсь що прапорщик такий-то її знає. Отже потрібний документ, в якому вона була б вказана. Крім того, як це не зобовязаний показати? Я можу знайомого попросити, і він мені на основі калькулятора зробить невеличкий такий прилад, який показуватиме якіь там циферки і це вже буде "РАДІС"? Круто. Показів цього приладу (реального РАДІСу) НЕДОСТАТНЬО. Хоча б тому, що після мого порушення його можна показати ще як мінімум 3-м водіям. Аргументи, типу, там вказується час-не сприймаються.
Дозвіл на використання також не потрібно?
Копію протоколу просив, ясно що мент не зацікавлений такий протокол мені дати на руки. А вирішеться це дуже просто, так як і я ступив, відмовившись від копії постанови. Мент знайшов 2х свідків, які засвідчили мою відмову від постанови, потім допише(дописав) своєю ручкою ще й відмову від протоколу. От і все.
Про адвоката я менту не говорив, але як же "ознаймлення мене з моїми правами", чи це тільки у фільмах діє, а реально наша "доблесна" міліція не зобовязана цього робити? Наперед скажу, що в протоколі я вказав:"не ознайомлений".
"статью Володарского "Как отмазаться от обвинений в превышении скорости" не читав, було б непогано як би Ви кинули в мене ссилкою на неї, за браком часом, не можу пошукати.
"Итого из всех нарушений которые якобы имели место быть, злой и ужасный ИДПС только не дал Вам на руки копию протокола." Всього-навсього. Правда з цією копією можна було трохи впевненіше почувати при тих же "позовних заявах", "ходотайствах" і т.д.