Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2009, 16:13   #55
mult
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

ROCKER Ти абсолютно не зрозумів мій резонанс на тему безбеки (підвищення) бренду-"СЛАВУТА" якшо так можна виразить :-)
Малося на увазі ситуація глобально - в усіх автоцентрах продажу і заводському конвеєрі, а не окремо взята моя тачка!
да ..... я "...действительно хотели купить Таврию или Славуту с усиленным кузовом, алигаторным капотом и моногими другими улутшениями...." і можу це зробить...
зайду в форум ЧОРНО БІЛЕ до любого майстра... і зроблю, АЛЕ....
гіпотетично: розробляє наприклад VOLVO нову модель - запускає рекламну компанію по нововведеннях безпеки - а в серію (для людішек) іде голий мінімальний корпус, двігло, колеса, сидіння, а в паспорті покупця дописують: заявлені зірочки** безпеки ви можете за !окремі кошти! доробити там-то-і-там-то.... (посилити раму,ричаги у ОМАРА в Житомирі; перечипить капот у ROCKERа в Запоріжжі ) Ти собі таку картину уявляєш? Смішно правда!! Так шо не пиши такого і ще більше не принижуй ЗАЗ - він і так цією акцією опозорився -- бо якщо сказав "А" то вже кажи "Б" - а то !5! років пройшло, а вже втілений в матерію "современный сертификат безопасности в соответствии с ла-бла-бла.... " - залишається на бумазі а карманичі водять мито на іномарку! шоб вітчизняне аФто було конкурентоспроможне Отак ми інтегруємося в СВІТ :shock: країно я Тебе люблю!!! ги-и..
ну не совок ?