vadozz
Розказую ситуацію з кочергою :shock:
Прямоточний глушак йде з накладкою тіпа привареною до банки під хром вона в дирку не влазить, бампер різати жалко, я від неї відказався, до виходу з банки приварив просто кусок труби вроді 51 там на виході і всьо, а до бампера на болт прикрутив накладку, і між кінцем тої труби шо я доварив до банки і накладкою пару сантиметрів і вихлоп з глушака йде в накладку і аж тоді в атмосферу

.
Накладку до глушака приварювати не хотів, бо: 1. Там відстань від виходу з банки до бампера десь 40 см... такої довгої накладки не найдеш, а якшо і найдеш то вона буде ацко великого діаметру і тоже не влізе в бампер...
А приварювати ту накладку шо зараз є до труби, тоже не хотів бо вихлоп має не хилу вібрацію і так як труба 51 то накладка як мінімум мала б мати 60, а дирка в бампері чи 65чи 70 і вона б розбивала бампер... кароче вот таке драмо....
dimon.zp
Музича є....
Голова KENWOOD KDC-W4031
Простенька, але так як я не меломан то мої потреби задовільняє...
Спереді в ногах 2 колонки подаровані другом від сток від Форд Мондео...
Ззаду в сток місцях тоже 2 2 сток колонки з Мондео...
2 твітера на панелі (не помню чи SONY X-Plod чи JVC )
і в багажніку 2 динаміка від згорівшого музикального центру на яких пише 200 ват, може і колхоз, але мну хватає...
Ше раз кажу, я не меломан, а так часом послухати - з головою хватає.. Єдине на шо тратив гроші це голова, твітери і кабелі....
Я більше люблю слухати мотор і прямоток