Показать сообщение отдельно
Старый 22.04.2009, 18:40   #400
Barracuda

Barracuda

Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для Barracuda с помощью ICQ
По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Цитата:
Сообщение от =Коля=
Цитата:
Сообщение от gabba_piet

З.Ы. че-то одни бортничи получились...первое что попалось под руку.
все мерсы говно если ето делал не Брабус?

Цитата:
Колян скинь сюди свою таврофоту і я дам їй експертну оцінку, тільки істина і правда без образ.
и специально для експерта по тюненгу таврий

щели потомучто еще непрелеплено

критикуйте )))
Так тут ще ж від стока не далеко пішли, от і добре. В принципі нармал туманки і зеркала (в себе я ніхрена в них не бачу,бо скло плоске), думаю порожок теж стане добре. А от на рахунок спойлера скажу з свого досвіду - шкода 80 грн які за нього віддав, бо покатавшись зрозумів шо це залепство і зняв нах, тікі фарбу поцарапав шкода теж. Реально, то він навіть на ВАЗах виглядає ацтойно, без нього срака більш спортивна і не така важка для ока. І ці накладки на фарах якось по-дитячому, без них краще, а ще краще кинуть туди діоди . Краще стокова оптика, навіть не ВАЗівська тюнена. Ковпаки в білий - цікаво було б. Бампера з накладками в білий з лаком, щоб склався суцільний образ авто. Це все лиш моя суб'єктивна думка. Але зробивши своє корито по такому плану ще ніразу не шкодував про зроблене.

Для інших критиків: якшо Вас критикують, значить іншим не все одно і це вже добре, адже вони хочуть змін на краще. В попередніх тезах я не казав що я the best of the best of the best, не страждаю манією величі. Я висловив думку про те чого б я не робив і що не має смислу і вигляду. А салон був давно зроблений і мої погляди вже на це змінились, докатуюсь останній місяць і зараз чекає установки мегапанель від Опель Астра такшо релакс, Омар все зробить гуд. Мій тюнєх має обмежений бюджет, тож без базара нікуда, хоча пришлось трохи зробити неординарно, як кажуть дьошево і сердіто. Але ефект мені довподоби, от якби ще ВАЗ-підвіску.