Показать сообщение отдельно
Старый 30.04.2009, 14:44   #115
VODILA_RV
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Слабые места в "Сла

Цитата:
Сообщение от hcq
Всем доброго дня\вечера. Вот намедни стал обладателем сего автомобиля. Slavuta 1.3 2009 года. До этого автомобилей не имел и слыхал о их ремонте косвенно. =) Теперь же всё ложится на мои плечи. Вопрос собственно вот в чём - как правильно будет следить за Славуткой? Тут я почитал надо какие-то обсмотры, протяжки раз в неделю делать. Если кто может, то плз опишите процедуру, которую вы проводите.

да, одна проблема уже появилась, почти сразу после выезда с салона - открывается, зараза, багажник при небольших скачках через ямку или переезде через "лежачего" полицейского. Это исправимо? Пока думаю просто чуток ниже\выше сам замок переставить.
Колега, в мене аналогічна ситуація була весною 2007р, тоді я придбав свою "Славуту", з гіркого досвіду поділюся наступним:
1. до 1500 км - їздив-звикав, думав, що так як вона їде - буде завжди.
2. на 1500 км поїхав на нульове ТО - перетягнути підвіску (контрольно - все було затягнуто нормально), поміняв мастила (двигун, коробка) зробив розвал-сходження, регулювання теплових зазорів в ГРМ , відрегулював тиск в шинах. Враження було ,що виїхав з СТО на іншій машині: динаміка і курсова стійкість зросли відсотків на 15-20. Хвалив працівників СТО.
3.на 10-15 тис виявив, що працівники СТО - це ватага лабухів на роботі, а відповідальними спеціалістами вони стають в своїх приватних гаражах (коли кладуть гроші собі в кишеню, а не дивляться як ти їх платиш в касу СТО). Чому - відкрутив пробки в аккумуляторі і виявив, що він заповнений електролітом на 20%, долив води, зарядив , поїздив в що 5 тис - викинув (аккум "ВІВАТ").
4. НА 20 тис згорів модуль запалювання (аналог котушки) - 450 грн зразу, плюс 40 інжекторщику за те що тикнув пальцем що міняти.
5. на 22 тис стала горіти лампа "СЕ", за діагнозтикою інжекторщика міняв свічки (двічі) , ВВ проводи, регулював зазари в ГРМ, - все марно. Коли надоїдо поповняти склад запчастин (робочих) - промив форсунки, САМ, - все пройшло як з білих яблунь дим.

З того часу вже 10 тис, я нічого не ремонтував, двигун притерся ідеально, витрати палива до 7л по місту, траса - 5,5. Вважаю, що увагу їй слід приділити в перші місяці роботи, прислухатись до неї, показати спеціалісту. Коли буде усунуто недоліки аналогічні моїм, "Славута" буде їздити і тільки радувати.