Торпедо
Пашла жара. Нарешті Кріведко знайшов для мене час. Що ж, стокпанель з великим задоволенням була знята і делет. Зробили шумку на перегородку і на карти дверей між картой і залізом. Примірка нової торпеди закінчилась її вкороченням - було відрізано десь до 3-4см матеріалу з кожного боку знизу, щоб добре притулити до лобовухи поверх резінкі. До речі стало непогано: по ширині якраз, після прикріплення по додатковим точкам добре прижалась до уплотнітеля і ніби ще поки не рипить. Деніска трохи підробив стандартні кронштейни під точки кріплення Опель-панелі і все стало ОК. Потім пішла підключка електроніки - блок освітлення, аварійка, вентилятор і підсвітка блока вентиляції. Все поки круто працює. Як там все це Деня робив я не знаю, мене не було і я в цьому не розуміюсь. Але вночі дуже круто як для Запора всередині підсвітка. На другий день зроблена вентиляція. Базарні водозливні гофри пригодились. Було зроблено 6 відрізків по 25-30см, які по парам підведені від центрального воздухана пічки до центрального воздухана тарпеди і до бічних воздуханів обдуву скла. Вихід трубок з центр. воздухана пічки прикритий кришкой-самопалкой. Маестро сказали шо смисла кидать трубки на бічні воздухани торпеди не має смисла, бо обдув лобовухи буде слабий, та й на скільки я знаю, що і в Запорах він слабий. Пришлось погратися з щитком приладів - 16 проводків і всі треба правильно з'єднати. З'єднали. Спідометр працює ніби правильно, контрольні лампи світять, але тахометр (під'єднаний на катушку) бува плавно піднімається, бува скаче,так шо ще прийдеться з ним поморочитись. Підсвітка щитка супер. Ще поки не зробили, щоб удуплявся показник бензи і температури тосола, буде з часом. Добре, що машинка на ходу і все робить і поки ніде не замкнуло. Підсос кинули вниз під колонку керма, його й не видно. От і вам і півтора дні роботи. Десь через тиждень думаю доробим. Треба в бардачок освітлення підключити і закріпити, ПТФ-кнопку десь приліпить, кожухи колонки керма підмутить, регулятор температури повітря якось замутить, бороду торпеди до ручніка підрізать і музон заново поставить і підключить. Це вже дрібниці, головне що торпеда вже стоїть.
|