Не таз а Даночка!

Купив їй вчора масло. Esso Ultra напівсинтетику + присадку для підвищення компрессії якусь хранцузьку

. Масло вибрав тому що мій друг заливае собі і дуже довольний. Ніякого нагару, ніякої грязюки. Масло турецьке, це точно. В провіреному місці брав. 4 літри 195 грн. Присадка 40 грн. Тепер в коробочку треба масло. Виготовляв вчора кронштейн для кнопки під ручнік. Бо раза два рушив як блондінка на ручніку - сам сміявся.

. Було бажання замінити блок запобіжників на люксовий. В магазині сказали - один -в- один. А мені чогось не сподобалось, що в люксовому запобіжники по 15, 20, навіть 30 ампер. Ще й знайшовся висячий проводок за блоком, і щось мені підказує, що він хоче стирчати в тому блоці

. Поїду до електрика. Товариш каже що зарядку телефонну не можна включати коли робить двигун - скакає напруга аж до 14 вольт. Мабуть теж до електрика. Може десь найду хитру схему випрямателя якогось, чи стабілітатора

. А новий генератор - дорого. Повторялки поворотів замінив. Ліва була тріснута - купив їй біленькі. Замінив перегорівші лампи. Треба ще три держака патронів - бо просто висять в фонарі, негарно ж... Досі не можу зрозуміти де третя точка кріплення реміня безпеки заднього (і где же у него кнопка Урі?...

) Інтуіція підказує, що десь у районі під диваном-ближче-до-крила-десь-там... :shock: . Перебив пістони кріплення пластмасової ощивки - не всі, а там де вже все зробив. Ще 400 грн. від жінки заникаю і куплю два колеса.
Поїхав в магазин. Там уже обіцяють, що каву нашару будуть давать мені.... частий я гость...

зате зроблю Даночку як має бути. Гарна буде дівчинка.