Показать сообщение отдельно
Старый 09.06.2009, 23:43   #3
YaSerg

Машина: DANA 1,1 1996 р.
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для YaSerg с помощью ICQ
По умолчанию Купив Дану...

Сьгодні був день випробувань. Їздив на виклики на Даночці. Вилізло наступне: як тільки заїхав в гараж і охолодився, то замінив датчика вмикання карлсона (чуть не прохлопав ту мить, коли треба було його вмикать тумблерочком під рульом), виявив що кришка на бачку зовсім не тримає тиск (купив через день як купив машину). Завтра буду куплять ще одну нову і сразу дуть в неї в магазині. Сам бачок - теж мінять. Знизу має невелику площу надтонкої стіночки - якби кришка сьогодні тримала тиск - розірвало б нахвіг. Шланг до пічки - в топку. Перетерло.
Замінив блок запобіжників на люксовський. Чорненького дрота знайшов куди втулити, а от червоненький, який висить замотаний ізолентою - не знаю куди. А хотів же завтра вранці їхать до електрика. А поїду в магазин. В процесі перевірки після заміни блока запобіжників було виявлено чого не працював задній дворнічег. Натискав не на ту кнопку якогось дива він вмикається при натисканні на обігрів заднього скла.
Підварили правий передній стакан - бо у нього в планах було мабуть підриватись. Мабуть в п'ятницю мені вишлють розпорки Ріккар. От тільки не знаю - верхню брать звичайну чи з подушкою і чи потрібно ставити нижню?
Фотки завтра будуть.
YaSerg вне форума   Ответить с цитированием